Menu
A+ A A-

Παράσταση Σαολίν σε ορφανοτροφείο

parastasiΗ "Σχολή Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν" με τους δάσκαλούς της Σι Μιάο Ντιέν και Σι Μιάο Τζιέ, θα πραγματοποιήσει μια παράσταση Σαολίν Κουνγκ Φου για τα παιδιά του ορφανοτροφείου Χατζηκώνστα και όχι μόνο. Πρόκειται για μια γιορτή φιλανθρωπικoύ χαρακτήρα.

Το ορφανοτροφείο Χατζηκώνστα λειτουργεί από το έτος 1853, είναι το παλαιότερο σε λειτουργία και ένα από τα τρία πρώτα φιλανθρωπικά καταστήματα στην Ελλάδα. Απώτερος σκοπός του ιδρύματος είναι η περίθαλψη, η ανατροφή και η εκπαίδευση άπορων αγοριών ηλικίας 6 έως 18 ετών. Ο ίδιος ο δάσκαλος Σι Μιάο Ντιέν είναι πρώην οικότροφος του ορφανοτροφείου Χατζηκώνστα και ως σήμερα αποτελεί ενεργό μέλος του εθελοντισμού.

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο ανταποκρίνεται το Ίδρυμα Χατζηκώνστα στην προοπτική της παράστασης είναι μεταδοτικός, καθώς θα συμμετάσχουν δύο επιπλέον πολύ σημαντικά ιδρύματα, το Ζάννειο Ίδρυμα και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Η παράσταση θα γεμίσει με παιδικές καρδούλες, που σε τόσο τρυφερή ηλικία γνώρισαν την δυσάρεστη πλευρά της ζωής.

Η παράσταση θα διεξαχθεί στην αίθουσα θεάτρου του ιδρύματος, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 20:00μ.μ. Αν έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε στο έργο του ιδρύματος Χατζηκώνστα, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 6818890 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

"Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να κάνω αυτή την προσπάθεια για να δώσω χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια! Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου."

                                                                                                                    Αντρέας

 

"Το να δώσουμε μια παράσταση "μαχητικού" Σαολίν για τα παιδιά του ορφανοτροφείου, είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι "τιμή". Μας ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα και άγγιξε τις καρδιές μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να ζήσουμε εμείς μια μοναδική εμπειρία, με τους πραγματικούς "μαχητές της ζωής".

                                                                                                                

                                                                                                                   Δημήτρης

 

"Σε πείσμα των καιρών ας αποδείξουμε όλοι μας έμπρακτα, πως έχουμε ακόμα πίστη στην αγάπη, στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά...

 

                                                              

                                                                 Πρωτοβουλία γονέων και κηδεμόνων της "Σχολής Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν"


 

 

POSTER_PARASTASH2flyer2

FaLang translation system by Faboba

Επικοινωνια:

Shaolin Temple Secular Disciple's Union in Greece
Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν

Αθήνα:

Ιπποδάμειας 79 Ίλιον 
Μιάο Ντιέν 妙滇 (Miào diān) 210 2693754 - 694 0075311

Ιάσονος Μαράτου 14 Ζωγράφου
Ιωάννης Καναβός 697 3965266

Θεσσαλονίκη:

Καθολικών 4 (κέντρο, περιοχή Βαλαωρίτου)
Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης 690 8769274

Copyright

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.chanwushaolin.org.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της σχολής "Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Nαού Σαολίν".