Menu
A+ A A-

Κίνα 2012

miaoΤην Κυριακή 8 Απριλίου οι δάσκαλοι της "Ελληνικής Σχολής Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν" ταξίδεψαν με προορισμό την Κίνα. Η πρώτη φάση του ταξιδιού του δάσκαλου Μιάο Ντιέν περιελάμβανε συνάντηση στο Πεκίνο με τον κύριο Δημήτριο Ψαρρά, μέλος της Ελληνικής Πρεσβείας του Πεκίνου. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συνοδεύσει και να ξεναγήσει τον κ. Ψαρρά τόσο στις μονές Σαολίν και Φα Ουάνγκ. Και στα δύο μοναστήρια ο κ. Ψαρράς φιλοξενήθηκε και έλαβε εκπαίδευση αφιλοκερδώς, ως καλεσμένος του δάσκαλου Μιάο Ντιέν.

希腊共和国大使

Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας

 迪米特里斯·普撒拉斯

Δημήτριος Ψαρράς, Ακόλουθος

Με το δάσκαλο Μιάο Ντιεν η Ελληνική πρεσβεία έχει συνεργαστεί επιτυχώς και στο παρελθόν, αφού έχει προσκαλέσει στην Ελλάδα σημαντικούς μοναχούς και ιερείς του μοναστηριού Σαολίν.

yan-miaoΟ δάσκαλος σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού παρέμεινε στο μοναστήρι Σαολίν. Εκεί συναντήθηκε με το δάσκαλο Γιάν Άο 延傲 (Yan Ao), όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ελλάδα για δύο βδομάδες, ώστε να διδάξουν από κοινού την παραδοσιακή διδασκαλία Σαολίν Τσουάν Τουνγκ Κουνγκ Φου 少林傳統 (Shaolin Chuan Tong Gong Fu) "Παραδοσιακή-αυθεντική πολεμική δεξιότητα των Σαολίν". Αυτό το σύστημα θεωρείτε η υψηλότερη τέχνη του μοναστηριού Σαολίν. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό θα υπάρξουν τους προσεχείς μήνες, στα τελευταία νέα αυτής της ιστοσελίδας.

Αργότερα ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο μοναστήρι Φα Ουάνγκ όπου συνάντησε τον δάσκαλό του Χανγκ Τζουίν και κλήθηκε να διδάξει τους εσωτερικούς σπουδαστές της μονής, τη μορφή Σιάνγκ Σινγκ Τσουάν 象形拳 (Xiang Xing Quan) "Η γροθιά της μίμησης". Με το τέλος της εκπαίδευσης ανανέωσαν το ραντεβού διδασκαλίας για τον Αύγουστο του 2012, όπου ο δάσκαλος Μιάο Ντιεν θα παραδώσει στο μοναστήρι τη διδασκαλία Σαολίν Τσουάν Τουνγκ Κουνγκ Φου "Παραδοσιακή- αυθεντική πολεμική δεξιότητα των Σαολίν".

Επιστολή προς το δάσκαλο Μιάο Ντιέν από τον κ. Δημήτριο Ψαρρά.

FaLang translation system by Faboba

Επικοινωνια:

Shaolin Temple Secular Disciple's Union in Greece
Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν

Αθήνα:

Ιπποδάμειας 79 Ίλιον 
Μιάο Ντιέν 妙滇 (Miào diān) 210 2693754 - 694 0075311

Ιάσονος Μαράτου 14 Ζωγράφου
Ιωάννης Καναβός 697 3965266

Θεσσαλονίκη:

Καθολικών 4 (κέντρο, περιοχή Βαλαωρίτου)
Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης 690 8769274

Copyright

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.chanwushaolin.org.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της σχολής "Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Nαού Σαολίν".