Menu
A+ A A-

Θεατρική παράσταση "Ο φύλακας/προστάτης της μονής Σαολίν"

5Η Σχολή Κουνγκ Φου "Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν" υπό τον δάσκαλο Μιάο Ντιέν, με αφορμή τα 8 χρόνια λειτουργίας της και σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Στρατή Πανούριο, δημιούργησαν μια θεατρική παράσταση με τίτλο "Ο φύλακας/προστάτης της μονής Σαολίν".

Η παράσταση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2014 στο θέατρο του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη. Η παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου.

Η επέτειος της ίδρυσης του πρώτου επίσημου κέντρου Σαολίν στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε κάτω από ένα έργο αλληλεγγύης το οποίο συμμετείχαμε όλοι, δάσκαλοι, σπουδαστές, γονείς, συγγενείς, φίλοι, ενήλικες αλλά και παιδιά.

Όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο μέρες και το θέατρο σείστηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα. Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος Χατζηκώνστα. Λυπούμαστε πολύ για όλους όσους ήρθαν στο θέατρο του ιδρύματος Κακογιάννη και δεν βρήκανε εισιτήριο.

1 534

5 678

9 101112

13 141516

17 181920

21 222324

Ευχαριστούμε την Εταιρία BALUCO S.A. που μετά από επιστολή του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, ανταποκρίθηκε ζητώντας από εμάς κάποια εισιτήρια και παρότι είχαν εξαντληθεί και δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην παράσταση, πρόσφεραν το αντίτιμο των εισιτηρίων στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα. Ευχαριστούμε τον δάσκαλο και "αδερφό" Μιάο Τζιέ που ήταν κοντά μας, καθώς και τους δασκάλους Άγγελο Φασόη (CCFB), Βαγγέλη Ξανθάκη (Muay Thai), Θανάση Γκίκα (Hung Gar), Κώστα Περρέα (Ηapkido), Χριστίνα Μαυρίκου (Taekwondo), Χρήστο Γιαταγάνα (Wing Chun) κ.α.

"Ως πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιδρύματος Χατζηκώνστα θα ήθελα να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη μου στο δάσκαλο, φίλο και πρώην συνοικότροφο Σι Μιάο Ντιέν για ότι έχει προσφέρει με το έργο του στα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα. Δικαιώνει ηθικά τον ίδιο τον ευεργέτη του ιδρύματος και την ιστορική αποστολή του ιδρύματος διαχρονικά. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συνεισέφεραν στο σκοπό της εκδήλωσης. Εύχομαι η αγκαλιά του κόσμου προς το Ίδρυμα να μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Σας ευχαριστούμε και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μας."                                                                                                                       Πρόεδρος Ιωάννης Χριστόφορος

"Σήμερα το όνειρο, η δημιουργικότητα και η αγάπη ενός ανθρώπου μας έκανε υπερήφανους που είμαστε μαθητές του! Στο δάσκαλό μας Σι Μιάο Ντιέν, που μόνο αυτός θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τοσο σπουδαίο!"                                                                                         Δάσκαλος Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος

"Πολύ ωραία παράσταση και πολύ ωραία προσπάθεια! Ευχαριστώ τον αδελφό Σι Μιάο Ντιέν, για την προσωπική πρόσκληση, αλλα και για την αγάπη του για τα ορφανά και τις προσπάθειες που κάνει για να δώσει μία διαφορετική ρότα στην ψυχή και στην καρδιά αυτών των παιδιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπόνοια που έχει μεσα στην καρδιά του. Συγχαρητηρία και σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν σκληρά για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα, με τον υπέροχο δάσκαλο τους! Ήθος, Πειθαρχεία, Σεβασμό, Υπομονή και Αγάπη χαρακτηριστικά της σχολής του δασκάλου Σι Μιάο Ντιέν. Eυχαριστώ!!!            Δάσκαλος Βαγγέλης Ξανθάκης

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στρατής Πανούριος
Μουσική Διεύθυνση: Παύλος Κερασίδης
Σκιαμαχία: Σι Μιάο Ντιέν
Αφηγητής/Ηθοποιός: Στρατής Πανούριος
Μουσικός: Παύλος Κερασίδης
Σχεδιασμός φωτισμών: Θέμος Σβορώνος
Σαολίν Κουνγκ Φου: "Σχολή Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν"

FaLang translation system by Faboba

Επικοινωνια:

Shaolin Temple Secular Disciple's Union in Greece
Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν

Αθήνα:

Ιπποδάμειας 79 Ίλιον 
Μιάο Ντιέν 妙滇 (Miào diān) 210 2693754 - 694 0075311

Ιάσονος Μαράτου 14 Ζωγράφου
Ιωάννης Καναβός 697 3965266

Θεσσαλονίκη:

Καθολικών 4 (κέντρο, περιοχή Βαλαωρίτου)
Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης 690 8769274

Copyright

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.chanwushaolin.org.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της σχολής "Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Nαού Σαολίν".