Menu
A+ A A-

Παράσταση Σαολίν "Η ενότητα της καρδιάς και του νου"

shaolin_gong_fu_-_hatzikonstaΤην Δευτέρα 13 Μαΐου 2013, η σχολή Κουνγκ Φου "Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν" υπό το δάσκαλο Μιάο Ντιέν 妙滇 (Miào diān), πραγματοποίησε παράσταση Σαολίν για τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα με τίτλο "Η ενότητα της καρδιάς και του νου". Στην παράσταση συμμετείχε και μικρή ομάδα του ιδρύματος. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και γέμισε με χαρά, ενθουσιασμό και χειροκρότημα.

Το ίδρυμα Χατζηκώνστα λειτουργεί από το έτος 1853, είναι το παλαιότερο σε λειτουργία και ένα από τα τρία πρώτα φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα. Απώτερος σκοπός του ιδρύματος είναι η περίθαλψη, η ανατροφή και η εκπαίδευση άπορων αγοριών ηλικίας 6 έως 18 ετών. Ο ίδιος ο δάσκαλος Μιάο Ντιέν είναι πρώην οικότροφος του ιδρύματος Χατζηκώνστα και αποτελεί εθελοντικά ενεργό μέλος του.

Η χρονική στιγμή της αναμενόμενης παράστασης, συμπίπτε με την περίοδο της άφιξης στην χώρα μας, του ιερέα Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 (Shi Heng Jun) της 35ης γενεάς μοναχών Σαολίν και δάσκαλο του δασκάλου Μιάο Ντιέν. Ο ιερέας παρευρέθηκε στην εκδήλωση και στο τέλος της παράστασης συνεχάρηκε το δάσκαλο Μιάο Ντιέν καθώς και τους μαθητές του. Τις επόμενες μέρες αναφερόταν συνεχώς για αυτή την παράσταση με ιδιαίτερα ευμενή σχόλια.

"Η παρουσία μας δημιούργησε μια ανθρώπινη αγκαλιά αγάπης, κάνοντας τα παιδιά του ιδρύματος να νιώσουν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας."

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση Σαολίν στα τηλ. 210 2693754 & 697 9045978.

Αν έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε στο έργο του ιδρύματος Χατζηκώνστα, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 6818890 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχαριστούμε θερμά το δάσκαλο Άγγελο Φασόι που παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας καθώς και για αυτές τις υπέροχες εικόνες που μας χάρισε.

shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_1

shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_2shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_3shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_4

shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_5shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_6shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_7shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_8

shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_9shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_10shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_11shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_12

shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_13shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_14shaolin_gong_fu_-_hatzikonsta_15

"Η ενότητα της καρδιάς και του νου"

FaLang translation system by Faboba

Επικοινωνια:

Shaolin Temple Secular Disciple's Union in Greece
Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν

Αθήνα:

Ιπποδάμειας 79 Ίλιον 
Μιάο Ντιέν 妙滇 (Miào diān) 210 2693754 - 694 0075311

Ιάσονος Μαράτου 14 Ζωγράφου
Ιωάννης Καναβός 697 3965266

Θεσσαλονίκη:

Καθολικών 4 (κέντρο, περιοχή Βαλαωρίτου)
Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης 690 8769274

Copyright

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.chanwushaolin.org.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της σχολής "Ελληνική Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Nαού Σαολίν".